Mozaik Društvena mreža

'PUCNJI' IZ ZASJEDE

'Ljubim te što se izlažes bijesu zbog mene!': Nikolina Pišek se našla na udaru kritičarki, Tanja Dragović stala joj u obranu, ali tek onda je nastao kompletni cirkus

'PUCNJI' IZ ZASJEDE

Tako je jednostavno komentirati sve i svakog lagodno skriven iza nadimka, ne izlažući se susretu "oči u oči"  i argumentiranom razgovoru.

Kritike nažalost često prerastu u vrijeđanje, pa svatko razuman počne prezirati tu mračnu stranu tehnologije, koja je svakome omogućila da pljuca žuč, ponižava drugog i razbacuje se zaključcima iz "rekla-kazala" konteksta.

U toj su priči posebno na udaru javne osobe i rijetko će koja proći da, najčešće samo zbog nesklonosti, ne dobije svoju porciju. 

Ovih su se dana neki pratitelji Instagram profila Zagrepčanke s beogradskom adresom, Nikoline Pišek, na voditeljicu okomili zbog, kako kažu, neprepoznatljivog izgleda, operacija kojima je izmijenila crte lica, photo shopa kojeg obilato koristi i svega tomu sličnog.

Pišek je pokušala objasniti.

"Ovo sam zaista slučajno ja. Znam jer sam bila prisutna na snimanju... i super mi je jer sam ispala potpuno drugačije nego sto ja sebe vidim.

I ne, nisam toliko opterećena samom sobom, nego mi je samo zabavno. Uživajte u životu dok ga imate i ne ljutite se toliko na druge jer ne odgovaraju vašim previsokim standardima. Gadna sam i sto sad?! Preživjet ćete" - komentirala je očito isprovociramna komentarima.

"Jako ste lijepi, ali ne ličite na sebe", "Baš si bila odlična žena, da ti pozavide, volila bi da mi objasniš šta je to što tjera mladu, lijepu ženu da se izglupira, da pojeftini.... šteta", "Photoshop je činio svoje.. nije ti to potrebno, kao ovoliko botoxa jer si prirodno lijepa..."... - bili su neki od njih.

No najzanimljivi se moment dogodio kad se u obranu Pišek uključila Tatjana Dragović, pa navela:

"Kako volim ove sve 'doktore' instagrama, koji se razbacuju terminima koje su pročitali da postoje u plastičnoj kirurgiji, u nekom jeftinom časopisu dok su čekali kod frizera...a pojma nemaju što koji znači... Ti si prekrasna meni posebno radi svega onoga što nema veze sa izgledom ".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovako me vidi @marko_fox

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

"Jeftini časopisi" su tek zapravo razljutili komentatorice.

"Pričaš o jeftinim časopisima i ženama koje listaju jeftine časopise, pa žali Bože njih što nemaju za Vogue. Jel to pokazatelj da si hi class woman, žena s debelim novčanikom..."

"Je li tvoje zanimanje uopće vrijedno da ponižavaš ljude?!".

"Dajte, molim vas objasnite mi koji su to skupi časopisi, a koji jeftini? Od ovakvih bolest nastaju "lidlići" iliti djeca koja imaju na sebi nešto iz Lidla, od ovakvih se djeca ne žele igrati s njima. Fuj" - tek su neki od brojnih bijesnih komentara uvrijeđenih čitateljica.

U emotivnom naletu, u svakom slučaju, mudro je stati i promisliti što "istipkati"...

Naslovnica Društvena mreža