Mozaik Društvena mreža

SVE BI HTJELE ZNATI

Tko je princeza 'vrele mladosti' Ante Rebića? Popularni nogometaš fotografijom i pjesmom uznemirio obožavateljice

SVE BI HTJELE ZNATI

"Ima sve što je danas nužno vrhunskom napadaču: snagu, agresiju, samopouzdanje, nikoga ne šljivi, gazi, takva treba biti špica. Na treninzima i utakmicama vidio je da je taj. Da ću ga staviti. Borio se da bude. Iako mu više odgovara lijeva strana, pretežno je igrao desno, makar su se mijenjali Perišić i on. Sve je prihvatio, samo da je unutra." - ovako je o Anti Rebiću u svojoj knjizi "Rusija naših snova“ pisao izbornik Zlatko Dalić.

"Predivan, najljepši, najslađi, volim ga" - tako o o plavookom Imoćaninu na društvenim mrežama pišu nebrojene obožavateljice, koje se otvoreno bore za njegovu naklonost.

Imotska zvijezda reprezentacije i frankfurtskog Eintrachta posebno se nakon Svjetskog nogometnog prvenstva prometnula u predmet žudnje brojnih navijačica, koje su se dodatno osokolile kad je Rebićeva majka ustvrdila da je njezin sin još uvijek slobodan.

'Majka ga je dobro usosila izjavom da je slobodan!': djevojke se otimaju za Antu Rebića, sve razludjelo u Imotskom, na njegovom profilu vode se ratovi 

Nedavno ga je pokušala impresionirati mlada ukrajinska umjetnica, darujući mu sliku na kojoj ga je portretirala, ali tražeći zauzvrat Rebićev dres. Ante je, dakako, bio velikodušan.

Zbog ove djevojke Rebić se svukao na stadionu, pogledajte što mu je darovala uz riječi: Ante, hvala ti što si mi prišao

Rebić je svoje poklonice posebno zaintrigirao danas, kad je na instastoryju objavio fotografiju displeja u svojem automobilu, na kojem je pisao naziv hita Borisa Novkovića iz 90-ih, "Šta je sa princezom moje vrele mladosti".

Što mu baš ta pjesma posebno predstavlja i tko je princeza Rebićeve mladosti mnoge bi željele znati...

Naslovnica Društvena mreža