Mozaik Društvena mreža

Krenulo nagađanje

Je li Ella Dvornik opet trudna? Ponovno 'provocira' pratiteljice dvosmislenim fotografijama: 'Tu nema škembice, samo beba...' 

Krenulo nagađanje

Njene se najvjernije pratiteljice toga vjerojatno sjećaju - Ella Dvornik prije konačne objave o trudnoći dugo je čekala. Najprije je objavila fotografiju s "napuhnutim" stomakom i postavila pitanje sljedbi u stilu "trudna ili ne", da bi potom dvosmislenim komentarima i suptilnim fotografijama dala naslutiti da je odgovor ipak "da".

 

Ponavlja li najpoznatija domaća influencerica priču? Njena posljednja objava kao da nas je vratila nekoliko godina unatrag, prije preslatke Balie čije lišce prepoznaje dobar dio na društvenim mrežama aktivnih Hrvata.

"Trudna il se prejela krava?", riupitala je Ella pratiteljice. "Tag nekog tko je trudan il se napuše ko balon nakon jela, da se posvađamo u komentarima", dodala je šaljivo. 

 

Kako su pratiteljice već navikle na njene "provokacije", uslijedili su kategorični odgovori.

"Tu nema škembice. Tu ima samo beba, sretno!", "Baš bi bilo super da dođe još jedna bebica", pišu joj.

Krenulo je i nagađanje onih malo sumnjičavijih, ali Ella u svom stilu odgovara tako da je nemoguće iščitati što je točno u pitanju - napuhnutost ili, ipak, trudnoća..?

Naslovnica Društvena mreža