Mozaik Društvena mreža

POŽURITE PO KARTE

Krenula prodaja povoljnijih regionalnih ulaznica za festival ULTRA Europe

POŽURITE PO KARTE

Ponovno dobre vijesti za ljubitelje festivala ULTRA Europe! Organizatori su pripremili jedinstvenu ponudu za domaće posjetitelje koji se spremaju za trodnevni glazbeni splitski spektakl od 6. do 8. srpnja 2018. godine. Danas su u 12 sati puštene posebne regionalne ulaznice, a samo oni najbrži moći će ih osigurati po cijeni od 799 kuna!

Da je Hrvatima festival ULTRA Europe posebno prirastao srcu govori i podatak da se već mjesecima nalaze na visokom petom mjestu po broju prodanih ulaznica, odmah nakon Španjolaca, Britanaca, Australaca i Poljaka. Domaćim organizatorima iznimno je važna podrška i povjerenje hrvatskih fanova koja je iz godine u godinu sve veća, a regionalne su ulaznice samo jedna od povlastica koje se spremaju u danima do početka festivala. S obzirom da je riječ o ograničenoj količini tj. radi se o samo 500 festivalskih ulaznica za domaće fanove po cijeni od 799 kn, preporuka je da se osiguraju što prije putem sustava Ticketshopa.
 
Najskuplji i najveći lineup do sad, produkcija koja će nadmašiti prethodna izdanja i još veći broj posjetitelja – festival ULTRA Europe 2018 sprema se oboriti nove rekorde i podići ljestvicu još više. Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz, Galantis, Hardwell, Marco Carola, Marshmello, Steve Angello i The Chainsmokers prva su ovogodišnja najavljena imena koja stižu na splitski Poljud, a samo 5000 najbržih sretnika uživat će na ekskluzivnom partyju ULTRA Beach na Hvaru. “The Greatest Pool Party on Earth“, kako ga vole nazivati svjetski mediji, u svom će šestom izdanju predstaviti Feddea Le Granda, Nickyja Romera, Olivera Heldensa, Jonasa Bluea, a na Hvar stiže i mladi DJ San Holo.
 
I dok se nestrpljivo iščekuje ljeto i vrijeme za polazak prema Splitu, Braču, Hvaru i Visu gdje posjetitelje jedinstvenog destinacijskog festivala ULTRA Europe očekuje šest službenih događanja, na drugoj strani svijeta Miami se sprema za veliku obljetnicu. Naime, ULTRA MUSIC FESTIVAL slavi svoj dvadeseti rođendan koji će od 23. do 25. ožujka 2018. godine obilježiti dosad najvećim i najbogatijim programom te spektaklom za pamćenje. Svoje povijesno putovanje ovaj festivalski gigant započeo je davne 1999. godine kao pool party za svega 10 000 posjetitelja, a dvadeset godina kasnije, u samom srcu Miamija, Bayfront Parku, okupit će se gotovo 200 000 ljudi koji će uživati u glazbi više od 250 izvođača na deset pozornica okruženih s brojnim neboderima. Ulaznice za veliku obljetnicu festivala koji već dvije godine zaredom ponosno nosi titulu najboljeg festivala na svijetu, rasprodane su odavno.
 
Ulaznice za šesto izdanje mogu se kupiti na službenoj web stranici, na svim prodajnim mjestima Tisak Media te u sustavu Ticketshopa. Sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

 

Naslovnica Društvena mreža