Mozaik Društvena mreža

DRUGA NAGRADA, DRUGI SASTAV

Čedno odjevena Sandra Perković nije sjedila pored Edisa, a elegancijom nas je ovaj put osvojila izuzetna Solinjanka

DRUGA NAGRADA, DRUGI SASTAV

Na HRT-u je, po impresivni 66. put, u organizaciji Sportskih novosti održano proglašenje najboljih sportaša Hrvatske u 2017. godini, na kojem je, šesti put po redu, trijumfirala Sandra Perković, koja se ovaj put pojavila u znatno čednijem izdanju od onog na dodjeli priznanja Hrvatskog olimpijskog odbora, kad je dominirala i dekolteom.
Sandra je ovaj put i sjedila u drugačijem društvu, za razliku od prošlog tjedna kad je stol dijelila s Edisom Elkaševićem pa opet izazvala niz znatiželjnih pitanja, ovaj put je ćaskala s također nagrađenim Tinom Srbićem.
Premda smo posljednjih mjeseci navikli da uspješna bacačica, osim rezultatima i sportskim uspjesima, osvaja i izrazito ženstvenom figurom, ovaj put je elegancijom apsolutno osvojila solinska i splitska plivačka zvijezda, sjajna maratonka Dina Levačić, koja je također primila zasluženo priznanje.

 

Kad već o eleganciji i sportu govorimo, u prilog tezi kako jedno nipošto ne mora isključivati drugo, ide i hrvatska ženska samostrel reprezentacija...

 

 

 

 

 

 

Naslovnica Društvena mreža