More Nautika

ONE 80 HALO – NAGLAVNA LAMPA S 20 LED DIODA

Svijetli na 180 stupnjeva

ONE 80 HALO – NAGLAVNA LAMPA S 20 LED DIODA

One 80 Halo je revolucionarna naglavna lampa koja se po izgledu itekako razlikuje od ostalih u ovoj kategoriji. U odnosu na klasične lampe koje imaju tri ili maksimalno šest LED svjetala na centralnom mjestu, ova raspolaže s čak 20 LED dioda raspoređenih u fleksibilnoj traci koja se postavlja na čelo – praktički od uha do uha. Zbog toga korisnik ima 360 lumena svjetla ispred sebe u rasponu od 180 stupnjeva pa je logično kako mu je vidljivost u mraku bolja. Traka s LED diodama je vodonepropusna i samim time prikladna za uporabu na plovilu ili tijekom ribolova.
Snagu za tri sata rada s jednim punjenjem od dva sata preko micro-USB priključka joj daje 1800 mAh litijska baterija smještena sa stražnje strane glave. Ona, međutim, nije vodonepropusna, nego samo vodootporna i uronjenja može raditi samo pet minuta.
Lampa One 80 Halo revolucionarnog dizajna košta 44 dolara, teži samo 94 grama i može se rabiti za sve aktivnosti na otvorenome. Druga verzija One 80 Trek Belt je zapravo pojas koji se stavlja oko struka, a košta 42 dolara. (Ž.S.)

Naslovnica Nautika