Dalmacija Split

'idem ja i četvrti put'

Legendarni splitski reporter i treći put se osramotio na klizaljkama; Nećete vjerovati što mu se sada dogodilo: 'Guz*** me vraški bole, ali ne sramim se ničega!'

'idem ja i četvrti put'

Gledatelje koji su se ovog subotnjeg jutra zatekli ispred malih ekrana, uz emisiju "Dobro jutro Hrvatska" do suza je nasmijao splitski reporter Šime Kovačević.

Javljajući se uživo u program s otvorenja klizališta jednog šoping centra i razgovarajući s gostima čak je nekoliko puta pao. Toliko da mu je voditelj Davor Meštrović rekao da se bojao da mu se nešto ne dogodi.

Sve je prošlo bez većih posljedica, osim što mu se ova situacija dogodila već treći put u samo godinu dana.

Naime, prošlog je prosinca imao javljanja u emisije "Špica, Riva, Korzo" i "Dobro jutro Hrvatska", pogađate, također s klizališta, kada je scenarij bio jednak ovom današnjem.

Scene s poktornjacima

Međutim Šime je publiku ovog proljeća zabavljao i prilikom izvještavanja na Marjanu. Sjetite se samo slavnih divovskih primjeraka potkornjaka. Od javljanja na ledu, kaže, ne odustaje.

- Prvi sam put pao na gošće, bile su dvije žene, pa su me smekšale. Drugi je put bilo još gore jer mi je ispala stražnjica, opleo sam samo tako.

Nije ni jutros bilo bajno, evo i sad me guz... vraški bole. Javili su mi kasnije iz režije da su umirali od smijeha satima, a i mi u Splitu smo se 'hihotali' još pola ure nakon što su se kamere ugasile. Ne sramim se ničega!

Nama Dalmatincima nije u krvi da smo 'maheri' na ledu. Mater mi nikad nije davala da idem vanka kad bi pao snijeg. Pa sjetimo se što se dogodilo prije nekoliko godina za vrijeme one velike mećave dok je Kerum bio gradonačelnik, zbog čega je proglašen snježni dan.

Koliko se onda samo ljudi polomilo.

Idem i četvrti put na klizalište, možda taj put bude sreće, pa do tada savladam barem osnovne vještine, rekao nam je Šime, čiji je video s klizačke avanture u samo nekoliko minuta od objavljivanja na stranicama HRT-a vidjelo par tisuća ljudi.

 

Naslovnica Split