Dalmacija Split

obranili naslov

Sve je više onih koji trče za firmu: 'HT B2Run' u Splitu osvojili zaposlenici tvrtke 'Ericsson Nikola Tesla'

obranili naslov

Splitsko izdanje "HT B2Run" manifestacije, sad već tradicionalne utrke djelatnika, osvojili su prošlogodišnji pobjednici - zaposlenici tvrtke "Ericsson Nikola Tesla".

Na splitskoj Rivi u četvrtak popodne bilo je dinamično jer je od tamo kretala trasa duga pet kilometara, a sudjelovanje na utrci najavile su bile čak 54 firme.

Drugo mjesto osvojili su "Atos Convergence Creators", treće "Mark2", na četvrto su dotrčali djelatnici Ekonomskog fakulteta u Splitu, slijede "Zvijezda plus", snage je za trku imao i "HEP", onda "Triatlon klub Split", brzi su bili i iz firme "Centar za vozila Hrvatske", "AD Plastik", zabetoniran nije bio ni "Cemex", sudjelovala je "Atlantic Grupa" izašli su jedanaesti.

A na visokom dvanaestom mjestu, molimo sada bubnjeve u pozadini, našla se "Slobodna Dalmacija"!

Naša marketinška i sportska mlada nada Luka Bakotin stigao je dvanaesti na cilj - od 610 trkača koliko ih je sudjelovalo. Sad je red i da vam kažemo pobjednika. Prvi je na cilj prispio Dalibor Vujević iz Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje. Čestitke Daliboru! Drugi je Liam O´Driscoll iz "Triatlon kluba Split", treći Josip Barić iz "AD Plastika". 

Naslovnica Split