Dalmacija Split

Poznati Splićani na otvorenju 1. Ray Ban “Shop in Shop”!

Danas, u Splitu unutar poslovnice Optike Anda, u Joker centru otvoren je 1. Ray Ban “Shop in Shop” u Jugoistočnoj Europi.

Optika Anda svim Splićanima postala je nezaobilazna destinacija kad su u pitanju sunčane i dioptrijske naočale. Stoga nije tajna da svi Dalmatinci, a posebno Splićani posebnu pažnju posvećuju upravo odabiru sunčanih naočala.

Danas je jedan od najpoznatijih brendova naočala Ray Ban, otvorio prvi Ray Ban “Shop in Shop”, upravo u najvećoj poslovnici Optike Ante, u prodajnom centru Joker.

Ray Ban, odnosno njihov službeni distributer za cijeli svijet, Luxottica izjavili su nam kako ne kriju oduševljenje i ponos što imaju partnera kao što je Optika Anda dok nam je direktor maloprodaje Optike Anda, Zvonimir Šimić izjavio kako je počašćen što je upravo Optika Anda prva u Jugoistočnoj Europi dobila Ray Ban “Shop in Shop” te da i od ovog ”kornera” očekuje pozitivne učinke na poslovanje tvrtke, koja i u ovim teškim vremena bilježi rast, a to im potvrđuju i brojni zadovoljni kupci, čiji je broj u stalnom porastu.

Ovako veliki događaj nisu zaobišli ni brojni poznati Splićani koji su veliki ljubitelji sunčanih naočala i optike Anda s kojom su od samih početaka, poput Jelene Rozge, Jole i njegove supruge Ane Čagalj , Slavka Sobina, Tomislava Čubelića, Marine Fernandez, Nataše Bebić, Ivana Kljakovića Gašpića i mnogih drugih.

Iz Optike Anda su nam još dodali da je danas u svim poslovnicama povodom otvorenja kornera, prigodni popust od 20 % na kupnju Ray Ban naočala te da su spremili prigodne poklone za sve kupce.

Ljeto nam se vratilo! Uživajmo u njemu skupa s Optikama Anda.

sponzorirani članak
Naslovnica Split