Dalmacija Šibenik

bitka za zvonimirov grad

Nakon što je 'vječna' Josipa Rimac doživjela debakl, članovi Biračkog odbora iznijeli su svoje mišljenje o eventualnom brisanju rezultata

bitka za zvonimirov grad

Na jednom od biračkih mjesta u gradu Kninu zabilježena je nepravilnost. Naime, u jednoj od biračkih kutija pojavio se jedan listić više od broja birača koji su izašli na izbore, piše Šibenski.hr.

Marku Jeliću izmaknulo gradonačelničko mjesto u Kninu

Neslužbeno doznajemo, da je taj listić bio nezaokružen te sa su članovi Biračkog odbora na tom biračkom mjestu složili da nije riječ o nikakvoj nepravilnosti, već da se taj listić slučajno zalijepio za drugi.

U Gradskom izborno povjerenstvo u nedjelju kasno navečer nisu nam željeli komentirati ovaj slučaj. 

Predsjednik nam je tek kazao kako čekaju da Birački odbor s tog spornog biračkog mjesta donese listiće, te da će se očitovati nakon prebrojavanja.

- Ako se na nekom biračkom mjestu pojavi višak listića u biračkoj kutiji, birački odbor automatski prestaje s radom i o tome izvještava Gradsko i Županijsko izborno povjerenstvo. Do 22,30 sati nikakva službena informacija o nepravilnostima u Kninu do mene nije došla – kazao je Sanibor Vuletin, predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva.

Naslovnica Šibenik