Dalmacija Dubrovnik

veliko priznanje

U Dalmaciji se krije jedan od najboljih restorana na svijetu! Odlučili su tako oduševljeni gosti, a i jedan od najboljih svjetskih nogometaša tu je uživao sa svojom partnericom

 veliko priznanje

Još jedno veliko priznanje dubrovačkom Restoranu 360 Dubrovnik stiže od strane TripAdvisora. Na top listi najboljih svjetskih restorana, ovaj dubrovački, ujedno i ponosni vlasnik jedne Michelinove zvjezdice, smjestio se na visoko 15. mjesto. 

Kada je u pitanju europska top lista, tu je Restoran 360 završio na desetom mjestu nagrađenih po "Traveller's Choice Restaurants Awardsa TripAdvisor".

Mnogi restorani u Hrvatskoj ponosni ističu TripAdvisorove naljepnice na svojim vratima kao znak da se na tim mjestima dobro jede, ali Restoran 360 je, izgleda, najbolji dojam ostavio na svojim gostima, koji su i kreatori ove liste top liste restorana.

 

Glavni kuhar u ovom restoranu je Marijo Curić, a forte njihove ponude jest, uz vrhunsku hranu, sjajna i duga vinska karta.

Marijo Curić, šef kuhinje dubrovačkog restorana okićenog Michelinovom zvjezdicom: Ponekad godinu dana imam jelo u glavi prije nego shvatim kako ga napraviti

Očito je i jedan od najboljih nogometaša na svijetu proljetos, tijekom boravka u Dubrovniku, itekako dobro znao gdje će svoju dragu izvesti na večeru. Ronaldo i njegova Georgina su odabrali upravo ovaj restoran smješten unutar starih gradskih zidina iz kojeg puca prekrasan pogled.

Ronaldo i prelijepa Georgina otišli na večeru u poznati restoran: u Dubrovniku dobili tretman kakav nisu imali ni najveći moćnici svijeta

Inače, restoran koji je najviše oduševio goste jest kineski TRB Hutong; on je pobjednik ovog izbora TripAdvisora, a što se tiče europskih restorana listu predvodi pariški Epicure.

 

Naslovnica Dubrovnik