Prošla je tužna godina od kada te nema

ANTE FRANIĆ (GAVIĆ)

1952. - 2018.
Vrijeme koje je prošlo nije ublažilo tugu i prazninu u našim srcima. S tugom i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Supruga i djeca s obiteljima
Sjećanje na voljenog supruga i oca

ANTE LUCIĆ

21.II.2019. - 21.VIII.2019.
Ne prođe ni dan, a da te ne spomenemo. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima. Tvoja supruga Darinka i sin Ivica Počivao u miru Božjem!
Sjećanje na voljenog i neprežaljenog oca i djeda

ANTE LUCIĆ

21.II.2019. - 21.VIII.2019.
Premalo je riječi, a previše tuge da Ti kažemo koliko te volimo i koliko nam nedostaješ. Tvoja kćer Ivana s obitelji Počivao u miru Božjem!
In memoriam

ANTICA ČIĆMIR

21.VIII.2017. - 21.VIII.2019.
Kažu da vrijeme liječi sve rane, ali ne i one od smrti i njene tame u kojoj živimo preostale dane. Kći Nikica s obitelji
Tužno i bolno sjećanje na našu voljenu

DIANU SELJANOVSKI

21.VIII.2002. - 21.VIII.2019. studentica medicine u Splitu
Vječno živiš u našim srcima. Tvoji najmiliji: mama Jelka, tata Javor, seke Daria i Sanja, zet Frane, nećakinje Andrea i Sara Sv. misa služit će se u crkvi Gospe od Zdravlja na Brodarici 22.VIII. u 19 sati.
Dana 21.VIII.2019. navršavaju se dvije godine od smrti našeg dragog

JURE DADIĆ BETEVIĆ

2017. - 2019.
Ne postoji vrijeme koje će donijeti zaborav i izbrisati tugu jer ljubav i tvoja dobrota nikad neće umrijeti. Zauvijek tvoji tužni supruga Ana, sinovi Zoran, Petar i Paško s obiteljima Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužna godina od kada nisi s nama

LUKA ŠUĆUR

21.VIII.2018. - 21.VIII.2019.
S tugom i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Hvala ti za svu ljubav i dobrotu koju si nam darovao. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.

MARIJAN BULJAN

Svojim životnim primjerom ostat ćeš trajno u našim srcima i sjećanju. Svi te pamte kao dobra, poštena i mudra čovjeka, koji je za svakoga imao lijepu riječ i koristan savjet. Hvala ti za svaki savjet, osmijeh i žrtvu učinjenu za nas, za svu ljubav kojom si nas nesebično darivao. Zauvijek ćemo te se sjećati i moliti za tvoju dušu da nađe smiraj kod Gospodina. Tvoji najmiliji Sv. misa zadušnica služit će se u četvrtak, 22.VIII.2019. u crkvi sv. Marka u Podbablju u 9 sati. Počivao u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog

MARINKO PERAK

21.VIII.2011. - 21.VIII.2019.
S ponosom i ljubavlju čuvamo uspomenu na tebe. Tvoji: supruga, sin i kći s obiteljima
Prošla je prva godina bez tebe

MILAN ROŠČIĆ (LOKIN)

Volimo te, nedostaješ nam, ponosni smo što smo tvoji. S nama si svaki dan. Ljeri, Ana, Maja, Plinto, Zmajo i Viki
Dana 21.VIII.2019. četiri su godine od kako nije s nama naša voljena

SLAVKA MARINOVIĆ

1939. - 2015.
U našim srcima ljubav prema tebi vječna je. Hvala ti za ljubav koju si nam darivala. Tvoji najmiliji: suprug Jozo, djeca Mila, Ante i Rozi s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Prošla je tužna i bolna godina otkada te nema voljeni naš

STIPE LOVRIĆ

21.VIII.2018. - 21.VIII.2019.
Ljubav je prevelika, bol preteška, tuga za tobom vječna. Beskrajno nam fališ dragi naš anđele. Ostat ćeš uvijek voljen i nikad zaboravljen. Hvala svima koji te nisu zaboravili i koji posjete tvoj vječni dom. Tvoja mama, Josip i seka s obitelji Sveta misa služit će se 21.VIII. u 19 sati u crkvi Gospe od Pomoći u Dvornicama.
Dragi prijatelju

STIPE LOVRIĆ

1995. - 2018.
Prošla je duga godina dana otkako nisi s nama, a bol je još uvik ista kao i prvog dana. Kažu da smrt ne postoji, već da ljudi zapravo umiru tek kad ih svi zaborave. Ali prijatelju naš, ti ne brini zbog toga. Tvoj smisao za humor, tvoj osmijeh, tvoja dobrota i vedrina su ostavili previše traga na svima nama, i zbog toga nikad nećeš biti zaboravljen. Fališ nam do neba i zauvik ćeš biti dio nas. Tvoji prijatelji

VJENCESLAV LIVAJIĆ

18.VIII.1938. - 21.VIII.2018.
Ljubav, ponos i sjećanje na tebe čuvat ćemo u našim srcima, mislima i molitvama. Fališ nam beskrajno. S tugom tvoji najmiliji: supruga Iva, kći Sandra i sin Denis Počivaj u miru Božjem.
Tužno sjećanje

ZORAN MILANOVIĆ

21.VIII.2018. - 21.VIII.2019.
Vrijeme neumoljivo leti, ali uvijek ima netko da te se sjeti. Tvoji prijatelji: Draško, Mijo, Pube, Nikolica, Iko, Antonijo, Zekić, Čavka, Pudar, Cipetić, Luka, Šestan i Kalaica Počivao u miru Božjem.

ANTE GUDELJ

Bigić
Već se napunilo 3 godine od kada te nema, među nama… bol i tuga nije nestala. Grlio si život svom snagom, al on nije grlio tebe. Živio si punim plućima, volio ljude oko sebe, a i oni tebe… Tvoji najmiliji Počivaj u miru Božjem. Misa zadušnica služit će se 21.VIII.2019. u 18 sati u crkvi Svih Svetih u Zmijavcima.
Prošla je tužna godina dana otkad nas je napustio naš voljeni sin, suprug i otac

BORIS ŠUNJERGA

21.VIII.2018. - 21.VIII.2019.
S ljubavlju, ponosom i poštovanjem čuvamo uspomenu na tebe i tvoju dobrotu. Hvala ti za neizmjernu ljubav koju si nam pružio u životu. Tvoja majka Iva, supruga Pavica, sin Denis i kći Gabriela. Počivao u miru Božjem.
Na današnji dan prije pet godina u osvit zore prestalo je kucati srce našeg voljenog

IVAN BAŠIĆ

21.VIII.2014. - 21.VIII.2019.
Beskrajno nedostaješ! Supruga Mirjana, sin Dalibor s obitelji i kći Adela s obitelji
Sjećanje na našu voljenu majku, svekrvu i baku

PERA ČOVIĆ

20.V.1949. - 21.VII.2019.
Dan za danom prolazi, tuga iz srca ne odlazi, na grobu tišina, a u domu velika praznina. Ne vidimo ti osmijeh, ne čujemo ti glas, ali osjećamo da si tu pored nas. Kći Ivanka, sin Ante, nevista Kristina, unučad Bruno, Vedrana, Ana Marija, Nediljko, Petra i Ivan Karlo Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje na našeg voljenog

MARKO ŠKARO

20.VIII.2007. - 20.VIII.2019.
Tvoju dobrotu i ljubav nosimo u našim srcima. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.